Dtrn.ro Primul si singurul site dedicat suta la suta pasionatilor de masini de teren cuprinde stiri auto generale, editoriale, arhiva De Teren si teasere ale articolelor aparute in paginile acestei reviste de cultura 4x4.

Pe forum gasiti prieteni noi, informatii utile, discutii relaxante si raspunsuri la orice intrebari legate de fenomenele off road si rally raid. Autovehicule de teren - preparate sau nu, Quad-uri, ATV-uri, snowmobile, motociclete sau biciclete, turism off road in tara si strainatate; in doua cuvinte: aventura pura! Intra pe site
OffRoadEShop.ro Este un magazin virtual unde puteti gasi orice acesoriu 4x4 (scuturi auto, scaune, volane si centuri de siguranta sport, anvelope, amortizoare - Donerre si Sway-a-Way, planetare CalOffroad heavy duty etc)dar nu numai.

Offroadeshop.ro va sta la dispozitie cu oferte la incaltaminte si haine pe gustul iubitorilor de aventura, saci de dormit, corturi, lanterne si multe altele. Indiferent ce va lipseste pentru o excursie reusita, puteti gasi aici. Intra pe site
TaifunOffroad.ro Fie ca vrei o masina proiectata si fabricata in intregime in atelierele Taifun Off Road, cu care sa iei startul in curse de off road si/sau rally raid, fie ca masina ta de teren are nevoie doar de un scut solid, de reparatii sau activitati de mentenanta, ai nimerit in locul potrivit.

Taifun Off Road este un proiect care a prins viata in urma cu aproape doi ani, cand o mana de oameni a format o echipa sudata, care, prin mijloace proprii, a pus in practica o idee ambitioasa : crearea de la zero a unor autovehicule capabile sa invinga in orice competitie de off road. Pe langa aceasta, Taifun Off Road ofera si serviciile unui service specializat 4x4 si comercializeaza o gama larga de scuturi si accesorii 4x4. Intra pe site
TeamDakarRomania.ro Team Dakar Romania este prima si singura echipa romaneasca ce s-a aliniat la startul legendarei curse Dakar, categoria auto.

Participanti atat in curse interne, cat si externe de rally raid, membri Team Dakar Romania te tin la curent, prin intermediul acestui portal, cu cele mai interesante activitati ale lor.

Un site care reuneste stiri, fotografii si clipuri video pentru fanii rally raid-ului romanesc. Intra pe site

www.taifunoffroad.ro on facebook

Taifun Jeep Unimog

Off Road Car  
General specifications  
Country of origin Romania
Numbers built January 2011 1
Engine  
Location Front, longitudinally mounted
displacement 3968 cc
Engine manufacturer Jeep
Cylinders 6L
Performance 190 hp/140 kw at 4600 rpm
  305 Nm at 3000 rpm
Fuel gasoline
Gear box  
manufacturer Jeep
type Manual
Transfer case  
manufacturer Jeep
body  
  Fully closed
  steel/aluminium
  CAD CAM 5 axis machined moldings
 
OVERALL dimensions  
Length 3950 mm
Width 1874 mm
Height 2025 mm
WHEEL BASE 2650 mm
TRACK FRONT 1294 mm
TRACK BACK 1280 mm
Ground clearance 430 mm
Suspension  
Number of shocks 4
Suspension travel  
front 420 mm
rear 520 mm
weight  
Weight distribution 50:50
Fuel deposit 100 liters
Drive train  
front Unimog
rear Unimog
Brakes  
front Ventilated discs
rear discs
Wheels and tires  
1 complete spare wheel
Price ready to race