Caută după:

Asa dupa cum stim, compania americana Apple este una dintre cele mai inovative si expresive companii de pe piata tehnologiei mondiale. Pornita practic de la zero, americanii au reusit sa se impuna rapid, atat pe piata americana, cat si cea mondiala, datorita noilor tehnologii pe care le-au pus la dispozitia utilizatorilor.

Apple este o companie de renume

Astfel, acestia au “spart piata” cu primul model de tableta, fapt ce a facut ca interesul utilizatorilor fata de produsele scoase pe piata de catre Apple sa ia proportii nebanuite.

Probabil ca va aduceti aminte de nebunia creata pe piata odata cu aparitia iPad1, iar de aici pana la aparitia primului telefon, botezat iPhone, nu a mai fost decat un pas. La fel ne putem aminti si de aparitia Macbookurilor si cat de apreciate au devenit la scurt timp dupa lansare. Pentru cei care nu se pot desparti de vechiul lor model de Macbook, pot apela cu incredere la un service MacBook Bucuresti, precum IPhoneDoctor, pentru a face verificarile necesare unei bune functionari.

Timpurile insa au evoluat, iar tabletele au inceput deja sa cada in uitare, dar telefoanele iPhone au fost, au ramas si vor ramane mereu in atentia publicului, datorita fiabilitatii acestora, a faptului ca numarul aplicatiilor disponibile in AppStore a crescut in permanenta, iar acestea sunt testate vreme indelungata inainte de a fi lansate pe piata.

Astfel, posibilitatea aparitiei unor bug-uri sau a unor virusi in aplicatiile instalate pe iPhone-ul nostrum este extrem de redusa, iar noile modele de telefoane vin echipate in permanenta cu cele mai noi componente hardware disponibile pe piata.

Astfel, putem fi siguri ca noile iPhone dispun de cele mai rapide procesoare si chipset-uri, de cele mai rapide, fiabile si extinse memorii RAM, iar optimizarile software sunt aduse mereu la cele mai inalte cote.

iPhone a devenit vital pentru tot ceea ce inseamna Apple

Asadar, produsele ce poarta marca iPhone au devenit reprezentative si putem spune chiar vitale pentru compania americana. Daca numarul de tablete, computere sau alte device-uri inteligente fluctueaza, telefoanele produse de celebra firma evolueaza in continuare ca numar de vanzari, pastrand un trend linear, dar in mare masura in continua crestere.  

Chiar daca uneori acestea sunt depasite, ca numar de vanzari, de alte companii, aceste telefoane vor ramane mereu in preferintele consumatorilor datorita fiabilitatii si a calitatilor optimizarilor software, ce nu pot fi depasite (inca) de nicio companie concurenta.

Acestea, impreuna cu numarul de aplicatii inovative, fac ca iPhone sa fie extrem de dorit de catre o mare masa de consumatori, chiar daca acestea sunt mult mai scumpe fata de alte produse.

Dar, dupa cum stim, suntem prea saraci pentru a cumpara bunuri ieftine, iar Apple inseamna garantia calitatii si a faptului ca vom putea utiliza un iPhone vreme de foarte multi ani, fara ca acesta sa sufere deteriorari semnificative din punct de vedere hardware sau software.

Nici pe partea soft lucrurile nu stau prea rau, deoarece universul aplicatiilor Apple evolueaza destul de constant, aplicatiile fiind create pentru a rula si pe telefoane iPhone de generatie mai veche, nemaiexistand astfel necesitatea de a schimba telefoanele dupa un numar foarte mic de ani.

Asadar, iPhone s-a impus oarecum natural ca un motor al vanzarilor pentru americani, devenind un produs vital, am putea spune, pentru marea companie Apple.

Spor la cumparaturi si toate bune, iar Apple va avea grija de voi!